Cookies de analiza a traficului  {accept} | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Iar noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul cel de la Dumnezeu, ca sa cunoastem cele daruite noua de Dumnezeu; Pe care le si graim, dar nu in cuvinte invatate din intelepciunea omeneasca, ci in cuvinte invatate de la Duhul Sfant, lamurind lucruri duhovnicesti oamenilor duhovnicesti (1 Cor.2, 12-13)
Forum Home

crucea indica postari noi in ultimele 7 zile

Stiinta si religie. Bioetica


Pentru a adauga un raspuns nou este necesar sa te autentifici sau sa te inregistrezi


Securitate WhatsApp 30-03-2024
Cum s-a îmbunătățit securitatea WhatsApp în ultimii ani pentru a preveni încercările de a pirata conturile folosind numărul de telefon și IMEI?
In data 31-03-2024, Follosdin a raspuns:
WhatsApp a luat mai mulți pași în ultimii ani pentru a îmbunătăți securitatea platformei și a preveni încercările de a pirata conturi folosind numărul de telefon și IMEI. WhatsApp a introdus verificarea în doi pași, care adaugă un nivel suplimentar de securitate conturilor de utilizator. Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la https://blog.haqerra.com/ro/. Această funcție permite utilizatorilor să seteze o parolă suplimentară pentru contul lor WhatsApp, care trebuie introdusă în plus față de numărul de telefon atunci când se conectează. Acest lucru îngreunează accesul persoanelor neautorizate la conturile WhatsApp, chiar dacă un atacator obține numărul de telefon al utilizatorului.